Voertuig Live tracker


Kwalitatief volgsysteem waarmee inbouw nog nooit zo makkelijk was. Live traceren per sms. Ideaal om uw auto, kampeerwagen, motor of scooter te beveiligen tegen diefstal.

€119,00
€89,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het voertuig live volgsysteem kan eenvoudig op een spanningsbron van 9 tot 36 volt worden aangesloten, bijvoorbeeld op een 12 of 24 volt accu of de interne bedrading van het voertuig. U kunt de locatie van de GPS tracker opvragen per sms. 

Hoe werkt deze GPS tracker
Het volgsysteem is uitgerust met een van de nieuwste GPS chips. Deze chip kan de signalen van GPS satellieten opvangen en met een ingewikkelde wiskundige formule de locatie op aarde berekenen. Afhankelijk van de vooraf ingestelde opties wordt deze locatie doorgestuurd naar de eigenaar per sms. 

In de meegeleverde handleiding staat in eenvoudige taal beschreven hoe u de tracker inbouwt en de functies instelt. Het volgsysteem moet worden ingebouwd en is daarmee uitermate geschikt voor het beveiligen van auto’s, motoren, scooters of andere objecten. Zonder inbouw functioneert de GPS tracker niet, aangezien er geen back-up accu is.

Plaatsen van het volgsysteem
De GPS tracker wordt geleverd met een inbouwkabel die u kunt aansluiten op een spanningsbron tussen de 9 en 36 volt. De connector heeft een zwarte en rode draad en is makkelijk in te bouwen door de rode draad aan te sluiten op de plus en de zwarte draad op de min van de interne bedrading of accu. U kunt de GPS tracker het best plaatsen in het dashboard, omdat het volgsysteem hier de beste verbinding heeft met het GPS netwerk. Metalen kunnen deze signalen namelijk blokkeren en de locatie niet of minder nauwkeurig doorgeven.

De tracker is enkel traceerbaar via sms, dus geen live online platform, dit is enkel mogelijk bij de premium tracker.

Dit volgsysteem is uitermate geschikt als auto GPS tracker om uw voertuigen te beveiligen en deze te traceren indien incidentele tracering volstaat. 

SMS tracking: Ja
Online platform: Nee
SOS knop/alarm: Nee
Bewegingsalarm: Nee
Geo fence: Nee
Meeluisterfunctie: Nee
Snelheidsalarm: Nee
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Nee
Slaapstand: Nee
Stand-by: Niet van toepassing
Inbouw mogelijk: Ja
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Paul Gabriels, Geplaatst op 31-08-2017.
Zeer goed en ZEER goede ondersteuning voor installeren viva de leverancier.toffe service,een aanrader
Review door harry, Geplaatst op 28-01-2017.
top apparaat werkt zeer nauwkeurig en ook de prijs /kwaliteit- verhouding is zeer goed.
zit er over na te denken om er nog twee aan te schaffen voor mijn scooters.
Review door Menno DGK, Geplaatst op 01-11-2016.
Duurde even totdat ik door had hoe alles werkte, daarna een zeer goed systeem dat eenvoudig te schakelen is met een nauwkeurige locatie.
Review door Beertje1973, Geplaatst op 06-10-2016.
geplaats in me motor en werkt goed. na een jaar was ik me inbouwkabeltje verloren nadat ik had moeten sleutelen aan de motor, werd gratis een nieuwe gestuurd na een jaar, vind ik erg netjes, goede service
Review door Elsen Loodgieters, Geplaatst op 01-08-2016.
Werkt simpel en goed. Een prepaid simkaartje is voldoende, tracker vebruikt ongeveer voor 10 cent aan internet data (nog geen MB per dag) bij ritten van 100km plus minus per dag. Zeker een aanrader en heel betaalbaar zonder abonnementsvorm. Inmiddels alle drie de wagen uitgerust kreeg ook nog een leuke korting bij de aanschaf van de tweede en derde. Supers
Review door Stan Willega, Geplaatst op 10-07-2016.
Na een half jaar nog steeds tevreden over de tracker en nog geen storingen kunnen opmerken, hij deed het ook in het buitenland op vakantie. Geeft toch een fijn gevoel zo een back up systeem al heb ik het gelukkig nog niet nodig gehad in gevallen van nood/vermissing of iets dergelijks. Hopelijk blijft dat ook zo ;)
Review door Piet V.D., Geplaatst op 23-06-2016.
Uitstekende GPS voor mee op vakantie te gaan met de kamper nu de roaming tarieven zijn afgeschaft. Hele vakantie de kampeerwagen kunnen volgen op afstand, nu weer in de kast voor volgend jaar. Erg tevree!
Review door Stephanie Weidman, Geplaatst op 13-06-2016.
Erg makkelijk te vinden via app en aansluiting laten doen door mijn man, hij zij dat het eenvoudig was. Fijn om te zien waar de kampeerwagen zich bevind en dankzij nieuwe regels/tarieven telecom in de EU is het zonder abonnement prima te betalen. Vooraf gevraagd hoeveel MB de simkaart verbruikt bij een locatie per minuut en zit net iets onder het vooraf gevraagde advies van 10-20MB per maand. Levering was ook op tijd ondanks stakingen Bpost.
Review door Dominique, Geplaatst op 10-04-2016.
Mijn man had het systeem snel geplaatst en is erg nauwkeurig. Levering was ook als beloofd, tot nu toe niks op aan te merken en daarom 5 sterren.
Review door Stef belgie, Geplaatst op 22-03-2016.
Is klein, installeren ging goed, simkaartje van base erin gestopt en door me buurman laten plaatsen in het dashboard. Gps is nauwkeurig ook in garage staat ie online, was een must voor mijn.

Teruglezen van de route en snelheid erbij vemeld zijn handig als je het nodig zou hebben, maar voor mijn overbodig. Localiseren is genoeg. Alles samen tevreden over levering en toestelletje en opties als ze nodig zijn je weet maar nooit.
Review door Hassan uit Utrecht, Geplaatst op 11-03-2016.
Is als beloofd binnengekomen binnen een dag en apparaatje werkt zoals geschreven. Fijnste vind ik de Geo Fence met app melding als de zone wordt verlaten, heb gps in dure motor zitten die ik maar af en toe gebruik met goed weer in de weekend en als ik dan op ingestelde 50 meter van me thuis af ben geeft die een waarschuwing. Verrasend zijn voor mij de simkaart kosten, had prepaid kaart met 10tje erop en drie maanden later stond er nog steeds 6 nog wat op volgens KPN en neem aan dat dit klopt. Tevreden dus en miss bestel ik nog bij voor twee bezorgscootoren van me restaurant ff overleggen met me vrouw.

Groeten Hassan
Review door Siem - Dordt, Geplaatst op 02-02-2016.
Erg gemakkelijk te gebruiken apparaat wat doet wat t beloofd.
Review door Ben, Geplaatst op 11-01-2016.
Werkt goed, vlotte levering. Met prepaid sim van simyo nu 4 cent internet kosten per dag. bij 10 seconden interval
Review door Jean - Genk, Geplaatst op 31-12-2015.
Wist niet goed waar aan te sluiten, na paar tips gekozen voor de kabelboom en in dashboard weggestopt Was voor mijn wel raadselachtig welke de plus en min was op begin, maar kwam er al snel achter. Systeem werkt nauwkeurig enkel de levertijd was 1 dag te laat. Waarschijnlijk met door de post rond de kerstdagen. Enfin, fijn dat hij er is kan de kampeerwagen nu rustig onbeheerd achter laten in de winterdagen die gaan komen.
Review door Gurfran, Gouda, Geplaatst op 18-11-2015.
snelle installatie in auto, eigen simkaart invoegen en dus geen abonnementskosten. na 2 maanden ben ik 10MB kwijt per maand voor live volgen (rij elke dag gouda-amsterdam), is €1,60 ongeveer bij mijn provider. geen geld dus en goede vervanging voor de dure abonnementsvorm tracker die ik eerst had en heb opgezegd vooral omdat functies en nauwkeurigheid zelfde zijn.
Review door Pieter Nijssen, Geplaatst op 01-11-2015.
Afgelopen vrijdag zijn we gaan winkelen in Luik en bij terugkomst op de parkeerplaats was de auto verdwenen. Eerst dachten we dat we hem ergens anders hadden geparkeerd, maar dat bleek niet het geval. Deze tracker heb ik een half jaar geleden geïnstalleerd en vervolgens eigenlijk nooit meer naar omgekeken. We konden de auto 2 kilometer verderop geparkeerd terugvinden op een leeg industrieterrein. De deur, stuurslot en dashboard zijn beschadigd, dat word nog een flinke post, maar hij is in ieder geval terug.

Zeer tevreden met deze goede afloop!
Review door P. Storm, Geplaatst op 23-10-2015.
me bevindingen zijn tot dusver positief. levertijd als beloofd, had alleen wat moeite met aanzetten van de GPRS, ben op leeftijd en dan is de nieuwe techniek iets minder goed te snappen. na kort contact goed geholpen en lukte het direct. service na aankoop is zorgvuldig te noemen, erg vrientelijk en hulpzaam.

misschien nog handig om een app te maken voor mensen zonder slimme telefoon, heb zelf nog een oude motorola zonder internet erop en daar kan de app niet op is mij verteld. op de computer werkt alles goed maar zou nog beter zijn als de app op die motorola kon.

groeten,
P. Storm
Review door Jean Meese - Antwerpen (vlaanderen), Geplaatst op 05-10-2015.
Collega van mij had dit model aanbevolen dus wist al hoe hij werkte. Wat me het meest verbaasd is de nauwkeurigheid van het platform, ook als de auto in de garage staat wordt de locatie doorgegeven waar ik eerst bang voor was gezien slechte GPS signalen binnenshuis. Ook zijn de statistische opties op het platform handig, zo kan ik elke dag zien hoeveel km gereden is en waar hoelang is stilgestaan. Voor mij erg handig omdat ik mijn werkgever een geschatte aantal km per dag moet doorgeven, voorheen zat ik die met Google Maps na te rekenen. Zeker een aanrader!
Review door Colin Atsma, Geplaatst op 10-09-2015.
Doet wat ie moet doen.
Review door Anton de Vries, Geplaatst op 09-08-2015.
Erg tevreden met dit volgsysteem. Inbouw leek me iets te moeilijk, maar was prima te doen. Ook in de garage (twee onder 1 kap woning) wordt de status geupdate. Erg fijn.
Review door J.K.L. Joosten, Geplaatst op 06-07-2015.
In orde
Review door Joop vd Booren, Geplaatst op 21-06-2015.
Twijfelde tussen deze en de premium tracker, maar toch maar gekozen voor deze vanwege de kabeltjes bij de premium, leek me te moeilijk om te installeren. Tracker was erg eenvoudig aan te sluiten, op accu gewoon en geplaatst in dashboard na even een vraag gesteld te hebben over de beste plek qua inbouw. Maak nu 1,5 maand gebruik ervan en vind de tracker erg fijn in gebruik, zeker aan te raden.
Review door K. Verhees, Geplaatst op 31-05-2015.
snelle verzonden, pakket dag erna binnen en tracker zag op eerste gezicht ietwat eenvoudig uit. misschien ook goed want aansluiten was makkelijk. alle functies getest en vind het erg precieze locatiebepaling, niet wat ik op eerste gezicht gedacht heb. de app is handig en krijg meldingen van snelheidovertredingen of geo fence verlaten direct binnen met pop-up op de Smartphone. alles samen tevreden over apparaat beloofd wat hij doet.
Review door Marie Tonnear, Geplaatst op 06-05-2015.
Vooral de app van het platform vindt ik fijn, op de Smartphone live meekijken das wat ik zocht.

Handig om te vermelden dat de routes vrij nauwkeurig zijn en kunnen gebruiken voor de administratie. Je ziet ook waar je stil stond en hoelang, erg fijn. Tevreden met advies en de aankoop.
Review door Thomas, Geplaatst op 11-04-2015.
Fijn volgsysteem als je alle toeters en bellen betreffende de motor uitschakelen, benzine peil meten e.d. niet nodig hebt. Voor mij is traceren voldoende.

Vrij eenvoudig te installeren, had geen monteur voor de inbouw nodig. Online platform is erg gebruiksvriendelijk en werkt accuraat, zie tot op de meter waar mijn auto heeft gereden.
4.7 sterren gebaseerd op 25 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Long lasting GPS tracker

Long lasting GPS tracker

€149,00 €129,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media