Inbouw SMS tracker


Compleet GPS tracker pakket assets te traceren. Met deze GPS tracker weet u altijd waar deze zijn en kunt u actie ondernemen als iets niet in orde is.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het inbouw SMS volgsysteem is een compleet GPS tracker pakket voor assets. U kunt het volgsysteem inbouwen of los plaatsen en zit nooit vast aan een maandelijks abonnement. Inbouw is mogelijk op een 12-24V spanningsbron, bijvoorbeeld een accu of bedrading. U weet dan zeker dat de GPS tracker aanwezig is en hoeft deze niet meer op te laden. Ontvang een sms met de locatie als u wilt traceren.

Functies

  • Locatie opvragen: Ontvang de locatie per sms.
  • Snelheid alarm: Als het voertuig een bepaalde snelheid overschrijdt ontvangt u hier een melding van inclusief de actuele locatie.
  • Meeluister functie: Als het 06-nummer van de GPS tracker wordt gebeld, kan worden meegeluisterd met de geluiden in de omgeving. De omgeving merkt hier niets van.
  • SOS alarm: Als de SOS knop wordt ingedrukt ontvangen de geautoriseerde nummers een waarschuwing en de actuele locatie.
  • Geo fence alarm: De geo fence is een vooraf ingestelde ‘safe zone’. Als deze wordt verlaten krijgt u hier een melding van.
  • Tril/beweging alarm: Als de asset in beweging komt krijgt u een melding.
  • Nog meer, zoals: IMEI nummer opvragen, status opvragen, stand-by modes instellen, lege batterij alarm, tijdzone instellen, herstellen fabrieksinstellingen, wachtwoord wijzigen en meer!


Hoe werkt het?

Plaats of bouw het volgsysteem in op de gewenste plek, elke plek is denkbaar zolang een normaal mobieltje daar ook bereik heeft en verbinding met het GPS netwerk mogelijk is. Traceer de locatie door een sms naar het 06-nummer van het simkaartje te sturen of het track and trace systeem te bellen, waarna u een sms ontvangt met de locatie gegevens. U ziet tot vijf meter nauwkeurig waar de gps tracker zich bevindt.

Met dit volgsysteem zit u nooit vast aan een maandelijks abonnement en kunt u eenvoudig traceren waar uw assets zijn!

SMS tracking: Ja
Online platform: Nee
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: 10 uur
Inbouw mogelijk: Ja
GPS/GSM antennes: Extern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Niek, Geplaatst op 12-03-2017.
Het systeem werkt uitstekend, heb een aantal mogelijkheden die het systeem bied niet benut. ik wil alleen maar weten waar mijn auto zich bevind.
4 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Long lasting GPS tracker

Long lasting GPS tracker

€149,00 €129,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »