Twins cam


Unieke dual camera functie, waardoor filmen in 360 graden mogelijk wordt. Dankzij de 140 graden wijdhoeklens zijn dode hoeken verleden zijn. Een ideale dashcam voor gebruikers die zo veel mogelijk beelden in en rondom het voertuig willen filmen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Twins Cam is een zeer uitgbreide high-end dashcam. Hij beschikt over alle mogelijke features die een gebruiker kan wensen. Filmen in hoge definitie, fotofunctie, loop recording, GPS-logger, groot LCD scherm; het zit er allemaal op en aan! De Twins Cam is niet voor niets een populaire keus bij automobilisten die veel van een auto camera verwachten.

Vanuit 360 graden filmen
De Twins Cam is uniek in zijn soort. Geen enkele andere dashcam is namelijk in staat om in 360 graden te filmen. Aangezien deze dashcam is uitgerust met maar liefst twee lenzen - die ieder 180 graden kunnen draaien - is vanuit iedere mogelijk positie te filmen. Of u nou de weg voor u, uzelf als bestuurder, of de zijkant van uw voertuig in beeld wilt brengen; met de Twins Cam kunt u alle kanten op!

Wijdhoeklens van 140 graden
Alsof het nog niet genoeg is, heeft de fabrikant nog een feature weten in te bouwen. Beide lenzen beschikken over een lenshoek van maar liefst 140 graden zodat de gebruiker verzekerd is dat een zo ruim mogelijke kijkhoek in beeld zal worden gebracht. De fabrikant van de Twins Cam heeft de kans dat iets over het hoofd wordt gezien enorm gereduceerd.

Locatie- en snelheidsbepaling
Met behulp van de bijgeleverde (externe) GPS-logger kunnen de gefilmde beelden worden voorzien van snelheid- en locatiegegevens. Achteraf kunt u precies zien waar en hoe snel u heeft gereden. Deze gegevens kunnen cruciaal blijken te zijn als u betrokken mocht raken bij een verkeersongeval.

2,3 inch LCD display
Aangezien de Twins Cam is voorzien van een groot LCD display van 2,3 inch, kunt u direct de beelden terugzien. Dit is handig als u meteen een voorval op de weg wilt beoordelen, maar kan ook zeer belangrijk zijn na een verkeersongeluk. Door de commotie en de shock vergeten veel bestuurders wat er precies is voorgevallen. Aangezien beelden niet liegen zal in bepaalde gevallen meteen kunnen worden vastgesteld wat er is voorgevallen en wie er eigenlijk schuldig is. Dit kan een hoop gesteggel voorkomen.

Automatisch starten
De Twins Cam is voorzien van een zogenaamd motion-detection systeem, waardoor de dashcam automatisch begint te filmen zodra het voertuig in beweging komt. Als het voertuig geparkeerd wordt zal deze functie ook weer volledig automatisch de dashcam in slaapstand brengen. Na het monteren van de auto camera heeft u er geen omkijken meer naar!

Beveilige opslag bij ongevallen
De kans op een ongeval is gelukkig klein, maar als u bij een ongeluk betrokken zult raken is het van belang dat de beelden niet verloren kunnen gaan. Met de Twins Cam hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Deze dashboard camera is uitgerust met een zogeheten G-sensor, de beelden van een ongeval worden beveiligd opgeslagen. Hierdoor kunnen ze niet meer worden overschreven en bent u verzekerd van betrouwbaar visueel bewijsmateriaal.

Wat zit in de doos?

  • Twins cam
  • Houder met zuignap
  • Autolader
  • USB kabel
  • Externe GPS-logger
  • 3 x 3M dubbelzijdig tape
  • Gebruiksaanwijzing (Engels)
Naam: Twin cam
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD 1920x1080 P 30 fps
Lenshoek: 140 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 2,3 inch                             
GPS: Ja, extern
G-sensor: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: AVI  
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + USB + GPS Poort
HDMI uitgang: Nee
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam Black Diamond

Dashcam Black Diamond

€79,00 €54,95
Dashcam G8

Dashcam G8

€69,00 €59,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »