Spybike fietslamp


Beveilig uw fiets met een verborgen GPS tracker in de fietslamp. Met dit volgsysteem weet u tot vijf meter nauwkeurig waar de tweewieler is. Dankzij het undercover design niet herkenbaar en geleverd met gratis online platform.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

Helaas komt het steeds vaker voor dat fietsen worden gestolen. Vorig jaar werden meer dan honderdduizend stuks ontvreemd, waardoor eigenaren worden geconfronteerd met een fikse schadepost. Uiteraard wilt u de dader niet zelf tegenkomen, maar meestal staat de fiets buiten geparkeerd en kunt u deze terugvinden met deze spybike fietslamp. Dankzij het ‘undercover’ design zal een dief het volgsysteem niet herkennen en verwijderen, ook omdat het lampje echt werkt. De Spybike fietslamp is de ideale gadget om uw fiets te beveiligen!

Functies:

  • Locatie opvragen per sms: Ontvang de locatie per sms.
  • Locatie bekijken op het online platform: Op uw computer de traceermomenten bekijken inclusief de snelheid. Live tracking!
  • Beweging / tril alarm: U krijgt een melding als de fiets wordt verplaatst.
  • Locatie door GSM masten: Als de GPS tracker geen verbinding kan maken met het GPS netwerk, word de locatie aan de hand van informatie van de GSM masten verzonden. Dit is wel minder nauwkeurig.
  • Lange stand-by tijd: De spybike fietslamp is tot dertig dagen stand-by in sleep mode.
  • Werkende fietslamp: Dit apparaat is niet alleen een GPS tracker, de fietslamp werkt ook echt. Niet te onderscheiden van een echte fietslamp!
  • Bijna lege batterij alarm: Ontvang een melding als de accu 20% vol is.


Hoe werkt het?

Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de spybike fietslamp makkelijk plaatsen, zoals u ook een standaard fietslamp bevestigd. In het apparaat zit een GPS ontvanger die de locatie kan berekenen met de radio golven die de GPS satellieten uitzenden. Het zelf in te voegen simkaartje stuurt de gewenste informatie per sms/gprs naar de eigenaar of naar het online platform. U ziet tot vijf meter nauwkeurig waar de fiets zich bevind of wordt op de hoogte gebracht van de andere functies die u kunt instellen.

Online platform
Het platform dat u op de computer kunt bekijken wordt gratis meegeleverd. Hier kunt u niet alleen de actuele locatie bekijken, maar ook de geschiedenis en snelheid inzien. Handig als u bijvoorbeeld de fietsroutes wilt terugkijken.

De Spybike fietslamp is het ideale volgsysteem om uw fiets te beveiligen. Dankzij het undercover design ziet een kwaadwillende niet dat deze is uitgerust met een geavanceerd beveiligingsmiddel. Hopelijk word uw fiets niet meegenomen en hoeft u alleen gebruik te maken van het online platform om routes incl. snelheden terug te kijken.

SMS tracking: Ja
Online platform: Ja
SOS knop/alarm: Nee
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Nee
Meeluisterfunctie: Nee
Snelheidsalarm: Nee
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Nee
Stand-by: 30 dagen
Inbouw mogelijk: Nee
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Joop, 54, Uden, man, Geplaatst op 10-12-2015.
Eerst elders een inbouw GPS tracker gekocht die je kon steken in het balhoofdbuis of frame onder zadel. Deze pakte nooit GPS signalen en om de paar dagen hele fiets demonteren om op te laden. Skeptisch over fiets trackers dus geworden en eerst aantal vragen gesteld, de klantenservice was er eerlijk over dat een fiets tracker in frame wellicht beter is maar niet goed werkt wegens het vaak niet opvangen van GPS signalen geblokkeerd door metalen en gedoe met opladen. Niet gebruiksvriendelijk dus en daarom enkel dit model te koop. Met mijn ervaring eerder kon ik me goed vinden in deze uitleg.

Hij werkt goed zoals het beschreven staat, maar zou echt top zijn als jullie een GPS kunnen uitvinden die in de fiets gebouwd kan worden en wel werkt. Over de service ben ik zeer tevreden, ook na aankoop bij een vraag, zeker voorbeeld voor andere die dan nooit wat laten weten. Levering en verpakking was ook goed en op tijd, zou wel graag zelf kunnen kiezen welke verzendservice ik wil hebben ben meer fan van UPS en Kiala, maarja dat is dan maar zo.
4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
GPS halsband

GPS halsband

€99,00
Voertuig Live tracker

Voertuig Live tracker

€119,00 €89,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media