Over ons

Vindmijterug.nl is een handelsnaam van AA Commerce B.V. Wij zijn een snel groeiende onderneming en exploiteren meerdere webshops in de Benelux. Na de diefstal van één fiets en een voertuig zonder gps tracker auto, kwamen we tijdens de zoektocht naar een preventiemiddel tot de ontdekking dat veel consumenten niet bekend zijn met een GPS tracker. Toegegeven, dat waren wij ook niet! Met de webshop vindmijterug.nl willen we deze groep de mogelijkheid geven om een GPS tracker te kopen die gebruiksvriendelijk en betaalbaar is. Geen spyshop prijzen en een begrijpbare Nederlandstalige handleiding. Uiteraard is ook vindmijterug.nl gebaseerd op de pijlers van ons bedrijfsmotto.
 

Kennis, focus en specialisme

Wij testen al onze producten grondig en delen deze ervaringen graag, vandaar dat we een goede beschrijving en een uitgebreide Nederlandstalige handleiding aanbieden bij het volgsysteem. Ons personeel is up-to-date opgeleid over alle producten die we verkopen, zodat zij uw vragen snel kunnen beantwoorden. Mocht een vraag ons vakgebied overschrijden, dan zullen we toch proberen een oplossing te zoeken, zodat u een goede keuze kunt maken!

Snelheid en service

Onvriendelijk personeel of lange wachttijden, daar houden wij absoluut niet van. Vandaar dat we bestellingen snel en uit voorraad verzenden, zodat u deze de volgende werkdag ontvangt. Ook bieden wij een uitgebreide interface met de klant, die ons voor al zijn vragen en/of opmerkingen mag contacteren.

Scherpe prijzen

Wij letten op de kosten en hebben geen fysieke winkel. Onze kosten houden wij laag door in bulk in te kopen, vrijwel niets uit te besteden en optimaal gebruik te maken van alle fiscale regelingen. Dit drukt de variabele en constante kosten, waardoor we de meeste producten tegen een scherpe prijs kunnen leveren.

Bedrijfsgegevens

Webshop: www.vindmijterug.nl
Bedrijfsnaam: AA Commerce B.V.
KVK nummer: 68437269
BTW nummer: NL857442077B01
E-mail: [email protected]

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »