Mini GPS tracker


Compleet GPS tracker pakket voor het traceren van voertuigen, personen of andere kostbaarheden. Door de compacte omvang is de mini GPS tracker makkelijk te verstoppen of in te bouwen met de inbouwkabel.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. De mini GPS tracker is hét kleinste volgsysteem dat momenteel op de markt is en makkelijk te gebruiken. Dankzij de meegeleverde magnetische cover kan het volgsysteem eenvoudig worden bevestigd op, onder of tegen metalen oppervlakten. In het waterdicht zakje is dit apparaat bruikbaar tijdens vochtige omstandigheden. Niet alleen voordelig, maar ook te gebruiken bij diverse omstandigheden!

Functies

  • Vraag de locatie op: Ontvang de locatie per sms.
  • Geo fence alarm: Als de GPS tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen.
  • Tril alarm: Als het track&trace systeem in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie.
  • Snelheidsalarm: U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden.
  • SOS knop: Wanneer de SOS knop wordt ingedrukt, zend het volgsysteem de tekst ‘help me’ en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers.
  • Meeluister functie: De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om live mee te luisteren met de omgevingsgeluiden door de mini gps tracker te bellen. De omgeving merkt daar niets van.
  • Meer functies, zoals: Herstellen fabrieksinstellingen, instellen tijdzone, nummers autoriseren, lege batterij alarm, IMEI nummer opvragen en meer!


Hoe werkt het?
Deze mini GPS tracker is uitgerust met een SIRF 3 GPS chip. Deze chip ontvangt signalen van de GPS satellieten en berekent daarmee de locatie. U kunt zelf instellen of en wanneer u deze gegevens wilt ontvangen. Een incidentele tracering behoort tot de mogelijkheden, maar de GPS mini tracker kan ook met vaste intervallen de locatiegegevens verzenden. In de Nederlandstalige handleiding staat beschreven hoe u deze functies kunt instellen. 

Eenvoudig in te bouwen
Wilt u de GPS tracker mini liever niet telkens opladen, dan is het mogelijk om dit kleine apparaat aan te sluiten op 12-24V. Met het mee te bestellen kabeltje kunt u de mini GPS tracker inbouwen. Zo weet u zeker dat de tracker aanwezig is!

De GPS tracker mini is een fijn volgsysteem dat geschikt is voor diverse toepassingen. Het apparaat is klein, maar beschikt niet over minder functies dan soortgelijke volgsystemen. Ideaal als u op een voordelige en eenvoudige manier wilt traceren of gebruik maken van de andere functies. Dankzij de twee batterijen is ook het opladen vereenvoudigt, u hoeft enkel de batterij te wisselen. Meer weten? Klik hier voor de online handleiding.

SMS tracking: Ja
Online platform: Nee
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: 80 uur
Inbouw mogelijk: Ja, met inbouwkabel
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door roodborst27, Geplaatst op 22-01-2017.
was wat moeilijk te instaleren maar met wat hulp vaneen telefoonwinkel lukte het goed
Review door Kenzo, Geplaatst op 01-11-2016.
Perfect apparaatje! Vraag de locatie op met je telefoon en je weet precies of je auto nog op zn plek staat.
Review door Bas, Geplaatst op 06-10-2016.
Goede werking als je het snapt, niet vergeten om de SIM-card in een GSM-toestel zo om te zetten (instellingen) dat bij opstarten de PIN code niet gevraagd word. Het duurde even voordat ik begreep wat en hoe dit moest gedaan worden.
Review door Caitlinn, Geplaatst op 26-08-2016.
Oke
Review door Hans Baatenburg, Geplaatst op 14-08-2016.
Met de inbouwkabel aangesloten op de accu van de scooter van mijn zoon nadat de vorige was ontvreemd. Aansluiting is eenvoudig te doen met een geschakelde plus. Apparaatje is niet zo professioneel als mijn eigen GPS in de auto maar daar is ook de prijs ook na. Prima ding als af en toe traceren in geval van nood voldoende is.
Review door Caitlinn, Geplaatst op 08-08-2016.
klein compact en nauwkeurig
Review door Bas, Geplaatst op 01-08-2016.
Fantastisch product. Na installatie en perfecte werking ging er iets mis. Door de helpdek perfect geholpen en het apparaat(je) werkt weer perfect. Super bedankt en een echte aanrader dit product.
Review door Olaf, Geplaatst op 10-07-2016.
Doet in principe wat ie moet doen maar is helaas met beide bijgeleverde batterijen nog geen 20 uur standby, in tegenstelling tot de 80 uur die wordt vermeld. Inbouwen dus.
Review door -xxx-, Geplaatst op 24-06-2016.
Systeem uitgebreid in gebruik en werkt uitstekend, op begin vergeten admin nummer in te stellen waardoor ik geen alarm meldingen kreeg. Bij de klantenservice wisten ze meteen waar dat aan lag en was snel opgelost. Goeie service van de klantenservice.
Review door Thom De Konings, Geplaatst op 13-06-2016.
goed apparaatje voor me doelstelling om de drone terug te vinden. prijs is schappelijk
Review door Ozzy, Geplaatst op 26-04-2016.
Perfecte tracker doet alles wat in de papieren staat! mooie prijs ook.
Review door -, Geplaatst op 14-04-2016.
Alle functies getest, werkt allemaal en lokatie is goed, microfoontje mag alleen wat sterker qua geluid.
Review door Atsma, Geplaatst op 10-04-2016.
Alles na wens verlopen. Systeem werkt oke. Gebruik hem maar heel af en toe om mee te geven op schoolreisje of ander uitstapje. Paar keer per jaar dus maar en fijn dat er goed te betalen model te krijgen is voor die paar keer per jaar. Houdoe, Karin
Review door Anoniem, Geplaatst op 29-03-2016.
op zich oke systeem en betaalbaar mis alleen een platform of app zoals de wat duurder versies jammer dat die niet binnen me budget zijn
Review door Liset b, Geplaatst op 22-03-2016.
Wist niet dat er simkaart nodig was, anders had ik die gelijk online besteld, beetje tijd verlies gehad. Hier in het dorp krijg je die niet meer en had geen zin om in het weekend ver te rijden. Na twee dagen simkaart geleverd met de koerier en hierna werkte alles na wens.

TIP!! simkaart gelijk aanschaffen, bespaar tijd.
Review door Jean S., Geplaatst op 11-03-2016.
Mijn ervaring:

Heb deze gekocht voor incidenteel gebruik op een quadcopter voor als hij crashed en vastgemaakt met kabelbinders tijdens het vliegen. Vergeleken met anders GPS trackers vond ik de prijs en functies aantrekkelijk ogen en het gokje tot aankoop gewaagd. Het pakket zag er bij aankomst goed ingepakt uit en alles zat in de doos, had de bestelling geplaatst op een donderdag en vrijdagmiddag kwam de bezorger van PostNL. Hoewel ik slechte ervaringen heb met PostNL, hebben me een keer een beschadigd pakket overhandigd, was dit nu wel in orde. Op begin zijn paar installatie stapjes nodig van een paar minuten en dan kan je beginnen, aan LED lampjes zag ik dat alles werkte, toen de locatie opgevraagd en was precies plek waar ik me bevond. Bij het testen op de quadcopter was ik eerst bang voor mogelijke interferentie, maar daar was geen sprake van. De quadcopter laten landen in het bos op een plek die ik wist en vervolgens met de GPS tracker de locatie gepeild en ook dit was nauwkeurig. Voor incidenteel gebruik waarvoor ik hem nodig heb is het een prima toestel met een goed concurrerende prijs en naar mijn mening een aanbeveler.
Review door Frans, Geplaatst op 02-03-2016.
Vlotte levering. Vraagje mbt SD kaartslot werd snel beantwoord. 1 ster minder omdat aansluitstekker wat lastig te plaatsen is. De aansluiting ziet er wat "chinezerig" uit.
Na wat pielen met voicemail en pincode werkt het perfect. Ben tevreden en hoop em niet nodig te hebben.
Review door Samier, Geplaatst op 02-02-2016.
werkt perfect alleen de lader is lastig dat deze niet universeel is voor de rest mooi.
Review door Mesani, Geplaatst op 17-01-2016.
goede gps als enkel af en toe locatie hoeft te weten, soms zit hij er enkele meters vanaf, 3-6 meter schat ik maar is voor mij goed genoeg en gezien de prijs erg goede ratio prijs/kwaliteit.
Review door Nell Buiker, Geplaatst op 31-12-2015.
Gekocht als kerstcadeau voor mijn zoon zijn scooter met inbouwkabeltje, deze was maand geleden gestolen. Werkt goed volgens hem en is er blij mee en dan ben ik ook blij :)
Review door Sanne, Geplaatst op 08-12-2015.
Goed verpakt en tijdig verzonden.
Review door Alex Miesen, Geplaatst op 18-11-2015.
Prima systeem, kreeg op de mini gps tracker op het begin niet werkbaar, naar contact bleek dat ik de pincode van simkaart niet had uitgezet. Hierna deed alles het zoals het hoort. Fijne en snelle support en top systeem.
Review door karin, Geplaatst op 31-10-2015.
Prima apparaatje voor mijn drone door het lichte gewicht. Gebruik alleen de locatie tracering, de andere functies zou ik niet weten en heb ik niet nodig. Locatie is exact en de autolader is handig om de mini GPS tracker onderweg op te laden.
Review door stef, Geplaatst op 23-10-2015.
Klein maar fijn.
Review door Selma - Dordt, Geplaatst op 08-10-2015.
De Nederlandse handleiding is een verademing. Zelfde tracker gehaald al eens gehaald bij een Spyshop, was nog duurder ook en handleiding was in niet begrijpbaar Engels. Kon ik dus niets mee, terwijl met Nederlandse handleiding het een fijn werkbaar toestel is.

Top dat jullie meedenken met de klant!

Groetjes,
Selma
Review door Ton - Ijmuiden, Geplaatst op 29-09-2015.
Dit mini GPS model voor de auto van mijn vrouw aangeschaft en de Voertuig Live tracker voor mijn eigen. Beide doen zoals wordt beschreven, de mini GPS tracker is prima als eenmalig traceren slechts nodig is. Als je op zoek bent naar live tracking, zoals ik bij mijn auto van de zaak, is een met platform/app aan te raden. Zie live waar de wagen is, wel iets duurder maar zeer handig.
Review door libert, Geplaatst op 17-09-2015.
Doet wat het moet doen en was makkelijk genoeg om te installeren. Mis in handleiding wel, welke de fabrieksinstellingen zijn, voor het ingeven van de vijf telefoons hoe dit te gebeuren.

- Aanvulling vindmijterug.nl -

Dank voor uw review Libert. In de handleiding vind u onder het kopje autoriseer nummers hoe de vijf telefoonnummers zijn in te stellen. Mocht u problemen ondervinden met het instellen kunt u het best even contact opnemen.
Review door Stephan Wielerman, Geplaatst op 10-09-2015.
Om half vijf besteld en volgende dag al in huis, erg fijn want had toevallig vrij. Fijn systeem voor een scherpe prijs.
Review door Jan Sauer, Geplaatst op 24-08-2015.
prijs is dik oke. had de tracker nodig voor een eenmalige beveiliging van mijn aanhangwagen die ik heb verhuurd aan een kennis. mini gps tracker in waterdicht zakje gestopt en vastgemaakt in de aanhangwagen. de plek is tot paar meter nauwkeurig en locatie eenvoudig op te vragen met een belletje. via linkje na google maps zie je dan de locatie. erg blij dat er ook goedkopere modellen zijn, was bij plaatselijke spyshop gaan informeren en daar kostte een sms tracker enkele honderden euro's en vond ik teveel voor 1x te gebruiken. levering en serivce (had paar vraagjes) was ook goed, erg blij met deze koop!
Review door thomas d, Geplaatst op 18-08-2015.
Wat me aantrok is de scherpe prijs en gratis verzending. Levering was goed en gebruik volgens de beschrijving ook in orde. Mis wel een online platform om life te volgen, deze zijn duidelijk duurder maar heb er toch een besteld voor me lease wagen waarbij life volgen wel nodig is. Die revew komt nog.
Review door Mophie, Geplaatst op 09-08-2015.
Gekocht voor de vakantie ter beveiliging. Je hoort laatste tijd veel gekke verhalen van bendes in Spanje. gelukkig nooit nodig gehad, wel paar keer voor zekerheid locatie gevraagd op vakantie en alles werkte prima. Ligt nu weer in de kast voor volgend jaar, maar voor deze prijs heel fijn om twee weken lang de zekerheid te hebben.
Review door Bernadette, Geplaatst op 06-07-2015.
Gekocht voor de camper op vakantie, alles werkt prima. Scherpe prijs vind ik!
Review door Markies installateurs, Geplaatst op 21-06-2015.
Vanwege een project moesten we een object eenmalig enkele dagen traceren voor het geval dat... en zodoende uitgekomen bij deze voordelige tracker. Prijs is geweldig als je het mij vraagt en werkt goed en precies, gelukkig niet nodig gehad, object is nooit verdwenen. Verpakking oogt professioneel en zending was dik oke en tijdig. Echte aanrader!
Review door Leo Thijssen, Geplaatst op 16-06-2015.
Voor de prijs een goed volgsysteem. De dubbele oplader voor de tweede batterij is erg fijn om deze op te laden en gelijktijdig tracker kunnen gebruiken. Lege batterij is dan in enkele seconden vervangen en tracker hoeft niet uren aan de lader.

Locatie op diverse plekken opgevraagd en overal exact, alleen in parkeergarage bij Museumplein kreeg ik geen locatie terug. Ondergronds is geen bereik met de netwerken, maar dat heeft mijn Iphone ook zelden.
Review door Steef, Geplaatst op 12-06-2015.
Werkt op zich allemaal naar behoren maar mis toch de live track functie, per sms traceren is toch niet wat ik zocht. Soms zit de tracker er honderd meter naast, maar schijnt normaal te zijn als GPS netwerk niet goed gevonden word. Heb hem in het kofferbak van de auto en hier is schijnbaar iets minder goed signaal.
Review door Elias, Geplaatst op 04-06-2015.
In het begin kreeg ik de tracker niet echt werkbaar, na contact bleek dat ik de pincode van de simkaart niet correct had uitgezet. Tevreden met dit artikel tot dusver en adequate klantenservice na aankoop.

Gebruik deze mini tracker nu om aan mijn dochter mee te geven als ze weg gaat met school of kennissen. Veel mogelijke functies, maar tracering is voldoende en maak nooit gebruik van de rest. Locatie is tot 2-5 meter nauwkeurig. Meer als voldoende en vooral gezien de prijs een goede koop geweest.
Review door Sarah Berkens, Geplaatst op 03-06-2015.
PostNL was mijn pakket verloren, op track&trace stond dit vermeld. Na kort contact stuurde Vindmijterug een nieuwe op. Deze tijdig en goed ontvangen, goede service. Misschien andere Pakketservice overwegen.
Review door Jeanet Boermans, Geplaatst op 01-06-2015.
Goed ontvangen. Volgsysteem is precies, kleine tip is om inbouwkabel direct mee te bestellen. Zelf vergeten te doen en dan zit je toch een extra dag te wachtten door nabestelling als de tracker al binnen is. Aansluiting was eenvoudig, zeker aanrader om niet te hoeven opladen.
Review door Joris, Geplaatst op 30-05-2015.
Met autolader om aan drone te bevestigen. nauwkeurig. prijs is uitstekend gezien de prijzen die dronewebshops vragen voor dit systeem, aanrader voor drone mede-liefhebbers die deze willen terugvinden bij onverwachte landing.
Review door BVA Installaties, Geplaatst op 15-05-2015.
prima toestel
Review door Karim, Geplaatst op 30-04-2015.
Bij deze de review zoals gevraagd.

Was op zoek naar een lichte kleine GPS tracker voor mijn drone, is een van me nieuwe hobbies. Kort contact gehad, snelle en vriendelijke beantwoording gekregen. Bestelling dag erna ontvangen en gebruik het apparaat nu 2 weken zonder problemen. Ben tevreden over de aankoop en service.
Review door Vlaming, Geplaatst op 23-04-2015.
prima werking. hele lijst aan mogelijkheden en instellingen, maar die hebt ik niet nodig voor tracking.
Review door Jaap, Geplaatst op 11-04-2015.
Voordelige GPS tracker die voldoet aan de beschrijving. Nu de inbouw kabel nog bijbestellen om het apparaat in de wagen te plaatsen.
4.55 sterren op basis van 43 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Long lasting GPS tracker

Long lasting GPS tracker

€149,00 €129,00
GPS halsband

GPS halsband

€99,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »