Long lasting GPS tracker


Deze GPS tracker staat bekend om zijn lange accuduur, waardoor u dit volgsysteem langdurig kunt gebruiken zonder deze op te laden. Met de meegeleverde kabels is dit volgsysteem ook aan te sluiten op een spanningsbron van 12-24V.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

Alle functies die soortgelijke volgsystemen hebben, maar dan met een krachtige accu en een ingebouwde magneet. Dankzij deze magneet kan de GPS tracker makkelijk worden geplaatst op, onder of tegen metalen oppervlakten. De stand-by tijd is twee maanden in stand-by mode. Dit is zeer handig als de accu niet kan worden opgeladen, omdat de plek of stroom niet toegankelijk is. Met behulp van de aansluitkabels kan deze long lasting gps tracker ook worden ingebouwd op 12-24V. Hierdoor weet u zeker dat de GPS tracker aanwezig is. U kunt de long lasting GPS tracker gebruiken voor meerdere toepassingen en gedurende zeer lange tijd dankzij de accu!

Functies

  • Tracking per sms: Ontvang de locatie door een sms te sturen naar de GPS tracker. Het track and trace apparaat stuurt een sms terug met de actuele locatie.
  • Meeluister functie: Luister mee met de omgevingsgeluiden door de GPS tracker te bellen. De omgeving merkt hier niets van.
  • Bewegingsalarm: U krijgt een melding als het volgsysteem in beweging komt.
  • SOS knop: Als de SOS knop wordt ingedrukt ontvangen alle geautoriseerde nummers een nood sms met de actuele locatie en status van het track and trace systeem.
  • Geo fence alarm: De geo fence is een vooraf ingestelde zone. Als het volgsysteem deze zone verlaat ontvangt u hier een melding over, zodat u tijdig kunt ingrijpen.
  • Snelheid alarm: Boven een bepaalde snelheid ontvangt u een melding.
  • Nog meer, zoals: Status opvragen, IMEI nummer opvragen, lege batterij alarm, wachtwoord wijzigen, tijdzone instellen, herstellen fabrieksinstellingen en nog meer functies!

Hoe gaat het in zijn werk?

Plaats het volgsysteem op de gewenste plek, elke plek is denkbaar zolang daar bereik kan worden gemaakt met het GPS en gsm netwerk. De GPS tracker maakt gebruik van een GPS ontvanger en een sim-kaart met beltegoed die u zelf moet invoegen. De locatie is te traceren door een sms naar het volgsysteem te sturen, waarna deze de coördinaten en de status van de tracker per sms terugstuurt. Toets deze coördinaten in bij een programma als google maps of klik op de link in de sms en u ziet exact waar de long lasting GPS tracker zich bevind.

Snel in gebruik
U hoeft alleen een normale sim-kaart (geen micro of nano) met beltegoed te plaatsen. Hierna kunt u beginnen met traceren of een van de andere functies instellen. De locatie is te traceren door een sms naar het 06-nummer van het geplaatste simkaartje te sturen, waarna de coördinaten van de locatie worden teruggestuurd. Meldingen van alle andere ingestelde functies ontvangt u ook per sms.

Een volle accu gaat tot 2 maanden mee en binnen dertig seconden weet u de actuele locatie van het ‘object’ dat u wilt traceren. Deze long lasting GPS tracker is het ideale  GPS volgsysteem als u langere tijd geen toegang hebt tot bepaalde gebieden en de batterij daarom niet kunt of wilt opladen.
SMS tracking: Ja
Online platform: Nee
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: 2 maanden
Inbouw mogelijk: Ja
GPS/GSM antennes: Intern en extern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Willem, Geplaatst op 26-01-2017.
Levering prima op tijd tracker is eenvoudig in te stellen en in gebruik. Ik heb echter op het apparaat zelf nog wat opmerkingen. 1. De klepjes van de sim en stroom toevoer zijn wel erg eenvoudig te openen en te bereiken voor onbevoegden. 2. Een aan en uit knopje aan de buitenkant van het apparaat vindt ik echt niet kunnen voor een gps tracker.
Review door Hendrik, Geplaatst op 22-01-2017.
Geweldige service, goed apparaat. In eerste instantie verkeerde formaat simkaart geplaatst, dit is door de klantenservice prima opgelost. Nogmaals dank daarvoor!
Review door Ben Stevens, Geplaatst op 13-10-2016.
stevig blokje met afsluitkleppen en heleboel opties die ik niet heb getest dus daar heb ik geen oordeel over. uitpeilen doet hij prima en dat is voor mij voornaamste met de langere accuduur. wat mij betreft is de oplaadkabel een verbeterpunt zou fijner zijn als deze universeel met een micro usb aansluiting ofzo zodat bij verlies een standaard oplaadkabel gebruikt kan worden.
Review door M Peters, Geplaatst op 01-08-2016.
Instellen vergt wat tijd als je niet bekend bent maar uiteindelijk goed te doen. Nadeel vond ik dat de accu ingebouwd is dus niet uitwisselbaar. Voor rest een prima systeem! Vgr M.Peters
Review door P. D., Geplaatst op 24-06-2016.
Werkt na behoren
Review door Taxi Helmet bvba, Geplaatst op 30-03-2016.
Levering tijdig en alles op de foto zat in het doosje. Veel mogelijkheden en optie tussen interne en externe antennes kan erg handig zijn voor een plaatsing met zo goed mogelijk GPS contact. Zelf geplaatst onder de motorkap met een aansluiting op de accu. De antennes netjes weggewerkt in het dashboard voor meer GPS ontvangst en dat is goed, want de tracking is nauwkeurig en simpel door een belletje waarna de locatie wordt gesmst. Niet mogelijk in ondergrondse garages actuele locatie te krijgen, bij de parking op het vliegveld. Gezien de prijs een uitgebreide locator met tal van mogelijkheden.
Review door Teun, Geplaatst op 02-03-2016.
Snelle levering! goed product. Sterke magneet en handig dat er interne antennes in zitten.
Review door Mr Bakker, Geplaatst op 08-12-2015.
Snelle respons op aantal vragen, daarna werkte tracker zoals het hoort. Was pincode simkaart vergeten uit te zetten, met service van Vindmijterug is alles goed!
Review door Kampeerder - Roermond, Geplaatst op 23-09-2015.
Zojuist terug van vakantie in Frankrijk, Vogezen in de buurt van Colmar. GPS tracker gekocht met als doel de kampeerwagen in de gaten te houden als wij op excursie waren soms zijn we dan meerdere dagen weg.

Tracker heeft altijd correct de locatie weergegeven en batterij niet een keer hoeven bijladen in 4,5 week tijd. Prettige gedachte om mee op vakantie te gaan!
Review door Tim - Amsterdam, Geplaatst op 17-09-2015.
- Solide magneetsterkte
- Langer accuduur
- Nauwkeurig

Installeren was makkelijk, binnen 5 min was hij gereed. Minpuntje, anders was het 5 sterren, was de levering. Om een of andere reden werd het pakketje door PostNL niet binnen werkdag geleverd, bleef steken in sorteercentrum volgens de Track en Trace code en werd pas dag erna aangeboden door de postbode. Vervelend als je net die middag vrij hebt genomen. Enfin, staat los van product want is betrouwbaar volgsysteem voor een goede prijs, zeker een aanrader!
Review door Sem, Geplaatst op 10-09-2015.
Met een belletje krijg ik de locatie op een kaartje per sms. Eenvoudig en doeltreffend. Maak nu ruim 3 maanden gebruik van dit systeem en batterij ging zelfs iets langer mee dan de twee maanden, eerlijk bekennen dat ik wel niet zeer actief track.
Review door johan dresman, Geplaatst op 18-08-2015.
Aangenaam verrast van de accutijd, meestal als er stand-by 2 maand staat is het bij gebruik een week. Merkte dat ook op bij mijn nieuwe iphone. Heb tracker 6 weken gebruikt met bijna elke dag paar locaties, niet nodig zo vaak maar vind het ook leuk om dit te ontdekken en daarna kreeg ik pas lege accu alarm die ik had aangezet. Geen idee hoelang ie daarna nog meegaat, heb zelfde dag weer opgeladen. Ook de magneet is sterker als gedacht, vermoed een trekkracht van 50kg, erg stevig voor te bevestigen. Voor mij perfekt systeem omdat niet handig ben in montage en die toestanden en geen dure monteur wil betalen voor 10min werk.
Review door Taxi Brall, Geplaatst op 11-07-2015.
Alle functies doen het, zending was binnen een werkdag. Geen aanmerking.
Review door Johan (Eindhoven), Geplaatst op 21-06-2015.
Eerst gekozen voor de mini GPS tracker, maar de accuduur van 80 uur viel me tegen. Deze GPS tracker is fijn om langer te gebruiken, om de paar dagen opladen is irritant.
Review door Chantal Bovens, Geplaatst op 16-06-2015.
Voldoet aan beschrijving, handleiding eenvoudig en begrijpbaar. Levering tijdig en in orde.
Review door Jacob mandemaker, Geplaatst op 30-05-2015.
Systeem is nauwkeurig zie tot meter precies waar de tracker is. De optie met externe antennes vind ik erg fijn, onder de motorkap is minder goed signaal en deze antennes zijn dan goed te plaatsen in dashboard. Ook de grote accu is erg handig, waardoor ik niet steeds hoef op te laden. Voor de prijs een goed volgsysteem en geen abonnementskosten die ik voorheen had bij een andere tracker. Elke maand abonnementskosten voor die ene tracering is mij te duur. Zelf aangeschaft voor de kampeerwagen aangezien deze ook verhuurd word. Wel kleine tip is om simkaartje te halen die werkt in buitenland tijdens vakantie.

Groetjes,
Jacob Mandemaker
Review door Philip E., Geplaatst op 27-05-2015.
- Snelle levering
- Goed verpakt
- Sterke magneet
- Functies doen het
Review door Ton, Geplaatst op 06-05-2015.
Zending in orde, goed verpakt en dag erna binnen.

Apparaat ligt stevig in handen, magneet is fijn en instellingen doen het.
4.6 sterren op basis van 18 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »