Inbouwkabel mini GPS tracker


Met deze inbouwkabel kunt u de mini GPS tracker aansluiten op een spanningsbron van 12-24V.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Let op! Deze kabel past enkel op de mini GPS tracker die door ons wordt verkocht en betreft een micro USB aansluiting!

Met deze kabel kunt u de mini GPS tracker makkelijk aansluiten op de accu van uw voertuigen of duurzame goederen. U hoeft de batterij van het volgsysteem dan niet meer op te laden en weet zeker dat de GPS tracker aanwezig is. Geschikt voor een spanningsbron van 12-24V.

Inbouwen is vrij eenvoudig. Sluit de platte zijde aan op de GPS tracker en de andere zijde op de accu (blauw/zwart is min en rood is plus). Bij voorkeur plaatsen in de bumpers of het dashboard, maar onder de motorkap volstaat vaak ook. Omdat metalen de GPS signalen kunnen blokkeren raden we altijd aan de locatie op te vragen na inbouw. Zo weet u zeker dat de gps tracker na behoren functioneert!

Let op! Deze kabel past enkel op de mini GPS tracker die door ons wordt verkocht en betreft een micro USB aansluiting!

Review door Tensen, Geplaatst op 20-06-2017.
Heb deze adapter besteld voor mijn gps MINI tracker. Was keurig op tijd geleverd. Ervan uitgaand dat het de juiste was heb ik de aansluitingen niet gecontroleerd, na veel demontage werk en de aanvoer kabel aangepast netjes weg gewerkt te hebben bleek dat de gps MINI tracker een bredere aansluiting had dan de adapter. Dikke pech dus. Retour zenden zal wel niet kunnen daar ik de aanvoer kabel wat ingekort heb. Tip!!! Controleer de aansluiting op de MINI tracker.
3 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media