Heavy Duty magnet 22


Sterke magneet, lange accuduur, IPX7 waterproof en online platform. Alle eigenschappen die je zoekt in een professionele GPS tracker als inbouw niet tot de mogelijkheden behoort.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

Bent u op zoek naar een kwalitatief, duurzaam en waterdicht volgsysteem om uw voertuigen, boot of goederen te beveiligen en behoort inbouw niet tot de mogelijkheden? Dan is er geen betere GPS tracker dan eentje van de Heavy Duty magnet serie. Het platform wordt meegeleverd, waardoor REAL-TIME tracking mogelijk is. Bespaar op een abonnement!

Heavy Duty magnet serie
Deze duurzame reeks van GPS trackers staat bekend om zijn zuinige accu, krachtige magneet en waterproof ontwerp. Eenmaal bevestigd op, tegen of onder een metalen oppervlakte zal de GPS tracker niet meer loslaten. Als metalen ontbreken, kunt u het volgsysteem vastmaken met kabelbinders of tape. Dankzij de accuduur gaat de accu van deze serie in sleepmode mee van enkele maanden tot zelfs meerdere jaren. Kijk in onderstaande indicatieve tabel hoelang de accu van het volgsysteem meegaat bij het gewenste gebruik.Functies:

  • Tracking per sms: Ontvang een sms met de locatie.
  • REAL-TIME tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis app. Hier kunt u ook de afgelegde routes in het verleden inzien en meldingen ontvangen.
  • Slaap mode: Zet de slaap mode aan om de accuduur te maximaliseren.
  • Bewegingsalarm: Ontvang een melding en de locatie als de GPS tracker in beweging komt.
  • Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing.


Beveilig uw voertuigen, boot of goederen vandaag nog met een Heavy Duty magnet GPS tracker. Plaatsing is eenvoudig dankzij de ingebouwde magneet en waterproof ontwerp. Het online platform maakt het mogelijk deze tracker ook REAL-TIME te traceren. Zowel op de pc als de app voor de telefoon. Geen duur abonnement en toch de voordelen van een kwalitatief volgsysteem! 

SMS tracking: Ja
Online platform: Ja
SOS knop/alarm: Nee
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Nee
Meeluisterfunctie: Nee
Snelheidsalarm: Nee
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: Zie gebruikstabel
Inbouw mogelijk: Nee
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Paul Zwagerman, Geplaatst op 15-09-2016.
Heel netjes, tijdens de verhuis mijn spullen met een prepaid sim in de gaten kunnen houden ( 2,4 weken getracked ) van Nederland naar het buitenland, geen probleem.
De batterij is ook erg netjes, gaat echt lang mee in sleep mode of wanneer je de tracker aan laat gaat ie 11 dagen mee dus erg goed, meegeteld dat de verbinding in het buitenland niet altijd zo netjes is als in Nederland, meldingen wanneer die bijna leeg is en de software aan boord, teveel opties eigenlijk, maar het belangrijkste hij is stabiel. Oh en nu zit ie in de auto verstopt :-)

Klein prijsje, grote pluspunten!
5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Long lasting GPS tracker

Long lasting GPS tracker

€149,00 €129,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »