Heavy Duty Magnet 154


Detective volgsysteem voor het beveiligen van uw voertuigen, boot of duurzame goederen. Beschikt over een zeer krachtige magneet en online platform. Een écht professioneel volgsysteem!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

Bent u op zoek naar een kwalitatief, duurzaam en waterdicht volgsysteem om uw voertuigen, boot of goederen te beveiligen en behoort inbouw niet tot de mogelijkheden? Dan is er geen betere GPS tracker dan eentje van de Heavy Duty magnet serie. Het platform wordt meegeleverd, waardoor REAL-TIME tracking mogelijk is. 

Heavy Duty magnet serie
Deze duurzame reeks van GPS trackers staat bekend om zijn zuinige accu, krachtige magneet en waterproof ontwerp. Eenmaal bevestigd op, tegen of onder een metalen oppervlakte zal de GPS tracker niet meer loslaten. Als metalen ontbreken, kunt u het volgsysteem vastmaken met kabelbinders of tape. Dankzij de accuduur gaat deze serie in sleepmode mee van enkele maanden tot zelfs meerdere jaren. Kijk in onderstaande indicatieve tabel hoelang de accu van het volgsysteem meegaat bij het gewenste gebruik.Functies:

  • Tracking per sms: Ontvang een sms met de locatie.
  • REAl-TIME tracking: Bekijk de locatie live via het online platform op de computer of telefoon met de gratis app. Hier kunt u ook de afgelegde routes in het verleden inzien en meldingen ontvangen.
  • Slaap mode: Zet de slaap mode aan om de batterij te besparen.
  • Bewegingsalarm: Ontvang een melding als de GPS tracker in beweging komt.
  • Lege batterij alarm: Als de accu bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing.


Beveilig uw voertuigen, boot of goederen vandaag nog met een Heavy Duty magnet GPS tracker. Plaatsing is eenvoudig dankzij de ingebouwde magneet en waterproof ontwerp. Het online platform maakt het mogelijk deze tracker ook REAL-TIME te traceren. Zowel op de pc als de app voor de telefoon. Geen duur abonnement en toch de voordelen van een kwalitatief volgsysteem! 

SMS tracking: Ja
Online platform: Ja
SOS knop/alarm: Nee
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Nee
Meeluisterfunctie: Nee
Snelheidsalarm: Nee
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: Zie gebruikstabel
Inbouw mogelijk: Nee
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »