GPS tracker telefoon


Met de GPS tracker telefoon kunt u eenvoudig kinderen, ouderen en hulpbehoevenden traceren. Het volgsysteem werkt ook als telefoon, waarmee de drager kan bellen en smsen. Word geleverd in de Rode kleur.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

De GPS tracker telefoon is het ideale volgsysteem voor personen en kan gelijktijdig gebruikt worden om te bellen en smsen. Door een beperkt aantal functies en een eenvoudig design, is deze GPS tracker telefoon uitermate geschikt voor kinderen, ouderen en hulpbehoevenden. Zij kunnen snel en eenvoudig overweg met dit toestel en stellen de toezichthouder in staat een oogje in het zeil te houden. Zo krijgen ze de vrijheid die zij verdienen en heeft de toezichthouder de gemoedrust die nodig is om deze vrijheid te kunnen geven. Binnen een paar seconden weet u waar de drager is of kan de drager u alarmeren als iets niet in orde is.

Functies:
- Traceer het volgsysteem: Stuur een sms naar het volgsysteem en ontvang een sms terug met de actuele locatie. De drager merkt daar niets van.
- Online platform: Kijk op het meegeleverde platform waar de GPS tracker zich bevindt. 
- Meeluisterfunctie: Stuur een sms naar de GPS tracker en u wordt terug gebeld, waardoor u kunt meeluisteren met de geluiden in de omgeving. De drager merkt daar niets van.
- SOS alarm: De telefoon is uitgerust met een SOS alarm. Bij het indrukken van de SOS knop worden de vooraf ingestelde nummers op de hoogte gebracht inclusief de actuele locatie. 
- Ingebouwde radio: Luister live naar alle radiozenders.
- Zaklamp: De GPS tracker telefoon is uitgerust met een zaklamp.
- Geautoriseerde nummers: Stel 3 nummers in die geautoriseerd zijn om de locatie op te vragen of mee te luisteren met de omgevingsgeluiden. Andere telefoonnummers kunnen deze informatie niet bemachtigen.
- Telefoonfunctie: U kunt deze tracker gebruiken om te smsen en bellen, net als een normaal mobieltje.
- Geo fence: Stel een veiligheidszone in die niet mag worden verlaten en ontvang een melding als dit toch gebeurd.
- Blind spot: Ontvang een melding als het GPS signaal wordt onderbroken.
- Maken van foto's of video's met de 2 Megapixel camera of het maken van geluidsopnames.
- Dual simkaart functie, u kunt 1 maar ook 2 simkaarten plaatsen. 

Hoe werkt het?
De telefoon is uitgerust met een van de nieuwste GPS chips. Deze chip vangt de signalen op die GPS satellieten uitzenden en berekend met een ingewikkeld wiskundige formule de locatie tot vijf meter nauwkeurig. Als deze gegevens worden opgevraagd, word de locatie doorgestuurd naar de vooraf ingestelde nummers. Alleen de speciale nummers die geautoriseerd zijn kunnen de locatie opvragen, waardoor ongewenste tracering wordt voorkomen. Ook kunt u meeluisteren met de omgevingsgeluiden, zodat u weet wat zich afspeelt in de omgeving.

De GPS tracker telefoon lijkt op een normale mobiele telefoon en is het ideale beveiligingsmiddel voor kinderen, ouderen en hulpbehoevenden. Door een vereenvoudiging van de functies kan deze doelgroep goed overweg met het toestel. De knoppen zijn vergroot, waardoor deze makkelijk kunnen worden gevonden en bediend. Met dit volgsysteem kunt u tevens bellen en smsen, net alsof u een standaard telefoon gebruikt. U geeft de drager de luxe van een eenvoudige telefoon en houdt gelijktijdig een oogje in het zeil. 

SMS tracking: Ja
Online platform: Ja
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Nee
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Nee
Telefoonfunctie: Ja
Lege batterij alarm: Nee
Slaapstand: Nee
Stand-by: 200 uur in stand-by
Inbouw mogelijk: Nee
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Peter de Bruin, Geplaatst op 08-04-2016.
Goed product, eenvoudig in gebruik. SPECIAAL: UITMUNTENDE SERVICE, VAN HOOG NIVEAU.
Review door Suus uit dronten, Geplaatst op 17-01-2016.
Vlotte levering en instellen is goed te doen voor ons met de handleiding. Verder erg nauwkeurig en fijne is de telefoonfunctie waardoor ook gebeld kan worden.
Review door Johannes - Delft, Geplaatst op 23-09-2015.
me vrouw heb dementie en met deze tracker wil ik haar in de gaten houden. ben niet erg technisch en op leeftijd dus had vooraf gevraagd toestel voor me te laten installeren voor de zending, moest enkel een simkaartje bijbetalen wat ik ook zou moeten als ik zelf zou plaatsen. blij met de service en uitleg en begrip en goed bruikbaar voor mijn doel.
Review door Carla, Geplaatst op 04-06-2015.
Al langer interesse in dit product, maar bij een andere webshop stond deze telefoon voor bijna het dubbel bedrag en dat is me te duur. Dit lijkt me een schappelijke prijs.

Telefoon tracker doet wat het moet doen, al heb ik geen gebruik gemaakt van het platform omdat ik deze niet nodig heb. Hoe dat werkt weet ik dus niet. Extra Nederlandse handleiding is fijn voor de minder Engelstalig sprekende, originele bijgevoegde handleiding was namelijk Engels en Nederlandse word ook meegeleverd. Kleine moeite natuurlijk, maar extra service in deze vorm is aangenaam.
Review door Jeanine Kostongs, Geplaatst op 31-05-2015.
voor mijn moeder op leeftijd op zoek gegaan naar een toestel om me te waarschuwen als iets mis was. eerder geprobeerd met normale telefoon, maar dat vond ze ingewikkeld en de traceerfunctie is fijn om locatie direct te weten. zeer zeker aanrader voor senioren.
4.8 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
GPS halsband

GPS halsband

€99,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media