GPS tracker kind


Het is de nachtmerrie van elke ouder, het kwijtraken van uw kinderen. U let drie tellen niet op en weg is het kroost. Een GPS tracker voor kinderen maakt opsporing een stuk eenvoudiger.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

Het is de nachtmerrie van elke ouder, het kwijtraken van uw kinderen. U let drie tellen niet op en weg is uw kroost. Het overkomt iedereen weleens en gelukkig is het meestal onschuldig en zijn ze zo weer terug gevonden. Toch komt het weleens voor dat kinderen niet makkelijk kunnen worden opgespoord, wat zou het dan fijn zijn als uw kind is uitgerust met een GPS tracker. Binnen enkele seconden weet u waar de telg zich bevindt!


De GPS tracker kind is 85mm lang, 45mm breed en 16.5mm dik en beschikt over een telefoonfunctie. Dit volgsysteem is dé oplossing om uw kinderen te beveiligen of eenvoudig contact met ze te maken zonder de negatieve functies die een standaard telefoon met zich meebrengt. Met het bijgeleverde koortje kan uw kind deze makkelijk om zijn of haar nek dragen of wegstoppen in de tas of broekzak.

Hoe werkt een GPS tracker voor kinderen?
In het volgsysteem zit een GPS chip ingebouwd, namelijk de SIRF3. Dit is een van de nieuwste chips op de markt voor particulieren, waardoor het GPS tracking systeem de locatie tot vijf meter nauwkeurig kan bepalen. De chip ontvangt signalen van de GPS satellieten en berekent daarmee de coördinaten op aarde. Deze worden vervolgens doorgestuurd naar de vooraf ingestelde nummers. Naast tracering beschikt het GPS volgsysteem voor kids over meer functies die u zelf kunt instellen, zoals de telefoonfunctie. Alle functies staan beschreven in de bijgeleverde Engelstalige handleiding en de Nederlandstalige online handleiding.

Functies 

  • Locatie opvragen per sms: Stuur een smsje naar het volgsysteem voor kinderen en u ontvangt een bericht terug met de locatie.
  • Locatie bekijken op het online platform: Bekijk op het online platform met uw mobieltje of de computer de traceermomenten.
  • SOS-alarm: Met een simpele druk op de SOS-knop worden alle vooraf ingestelde telefoonnummers op de hoogte gebracht van de situatie.
  • Meeluisterfunctie: U kunt meeluisteren met de omgevingsgeluiden. De omgeving van de GPS kind tracker merkt daar niets van.
  • Telefoonfunctie: U kunt het kinderen volgsysteem ook gebruiken als telefoon, zonder de negatieve effecten die de huidige generatie mobiele telefoons met zich meebrengen.
  • Lege batterij alarm: Ontvang een melding als de batterij bijna leeg is.
  • Nummers autoriseren: Alleen deze telefoonnummers kunnen contact maken met de GPS tracker kind.


De GPS tracker kind is een fijn volgsysteem dat naast tracering geschikt is als communicatiemiddel tussen u en uw kinderen. De negatieve effecten van normale mobieltjes zijn dan verleden tijd. Dit kinder GPS volgsysteem is de ideale oplossing om een oogje in het zeil te houden en uw kind een leuke gadget mee te geven! Meer weten? Klik hier voor de online handleiding eens.


Tip: Ook de GPS tracker telefoon is geschikt voor kinderen. Het design is steviger en het apparaat beschikt over een accu die langer meegaat!
SMS tracking: Ja
Online platform: Ja
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Nee
Geo fence: Nee
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Nee
Telefoonfunctie: Ja
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Nee
Stand-by: 72 uur, 5 uur beltijd
Inbouw mogelijk: Nee
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Jean jansma, Geplaatst op 19-08-2015.
Me kleindochter elisa houd ervan om op ontdekkingsreis te gaan als we even niet opletten en met de vakantie in vreemd land wil ik wat meer zekerheid. Systeem is in mijn beleving echt een aanrader en ook kinderen vinden het leuk vanwege de vorm, vakantie vriendje vroeg zelfs of ie er ook een mocht aan zijn moeder. Minpunt was wel de levertijd, zending bleef maar vasthangen in sorteercentrum volgens de track and trace code, was tijdens de stakingen van de postbodes. Gelukkig 2 dagen voor vertrek toch op tijd binnen gekregen.
Review door Suzanne Heemstra, Geplaatst op 14-04-2015.
Gekocht om mee te geven op vakantie met kennissen. Hopelijk heb ik hem nooit nodig.
4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Long lasting GPS tracker

Long lasting GPS tracker

€149,00 €129,00
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Voertuig Live tracker

Voertuig Live tracker

€119,00 €89,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media