Dashcam K6


Deze dashcam is ontworpen met het oog op design. Het strakke design zorgt er niet alleen voor dat de camera goed uit ziet, maar ook nog eens zeer compact is.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De K6 is een zeer fraai ontworpen dashcam. Stijlvol, strak en oog voor detail zijn de sleutelwoorden. Maar ook onder de motorkap kan deze auto camera haar mannetje staan. De K6 zit namelijk tjokvol nuttige functionaliteiten. Dit alles maakt deze dashboard camera een uitstekende keus voor iedere automobilist.

Full HD opnamecapaciteit
Full HD, ook wel bekend als 1080P is dé internationale standaard op het gebied van hoogwaardige beeldkwaliteit. Iedere opname van de auto camera  zal haarscherp worden vastgelegd, waardoor de gebruiker eenvoudig onderscheid kan maken tussen weggebruikers, verkeersborden en kentekens. Bij een ongeval zal dit ervoor zorgen dat er scherp bewijsmateriaal voor handen is.

Lenshoek van 140 graden
Met een lenshoek van 140 graden is de K6 in staat om een zeer wijde hoek te filmen. Vrijwel alles dat zich voor uw voertuig voorvalt kan op deze manier in beeld worden gebracht. Met deze feature heeft de fabrikant de kans op “dode hoeken” en het belangrijke gevolg van het ontbreken van cruciaal beeldmateriaal tot een minimum gereduceerd.

Beveiligde opslag bij ongevallen
Omdat de K6 is uitgerust met een G-sensor zullen de beelden van een ongeval beveiligd worden opgeslagen. De G-sensor is namelijk in staat om een ongeluk direct te detecteren en de beelden veilig te stellen. Hierdoor kunnen ze niet meer overschreven worden door nieuwe beelden en is de gebruiker er zeker van dat het bewijsmateriaal van de auto camera niet verloren zal gaan.

Extra's
De K6 is tevens uitgerust met een aantal handige extra's. Zo heeft deze auto camera een HDMI-uitgang, waardoor de beelden in hoge kwaliteit op de televisie vertoont kunnen worden. Indien u de beelden al direct wilt terugkijken kan dat ook door middel van het 2,7 inch LCD display. Erg handig bij een ongeluk, maar ook zeer fijn om direct te beslissen of u de beelden van een bepaald voorval wilt bewaren voor later.

Wat zit in de doos?

  • Dashcam K6
  • Houder met zuignap
  • Auto adapter
  • USB kabel
  • Engelstalige gebruikshandleiding 
Naam: Dashcam K6
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD 1920x1080 P
Lenshoek: 140 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPG
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Nee
G-sensor: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: AVI
Uitgangen: Micro SD kaart + HDMI+USB
HDMI uitgang: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam G8

Dashcam G8

€69,00 €59,00
Twins cam

Twins cam

€109,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media