Dashcam Dual cam


Zeer veelzijdige dashboard camera met dubbele camera en GPS functie. Samen met de Blue Pearl een van de toppers uit ons assortiment.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Dashcam Dual cam is een stijlvolle dashcam en voorzien van een hoop luxe. Doordat hij vrijwel niet opvalt zal de reis als zeer comfortabel worden ervaren. Uniek aan deze dashcam is de Dual camera, waardoor ook uzelf en de binnenzijde van uw voertuig in beeld worden gebracht.

Bijgeleverde GPS-logger
Met behulp van de bijgeleverde externe GPS-logger worden de gefilmde beelden automatisch voorzien van de bijbehorende GPS- én snelheidsgegevens. Achteraf is te zien waar het opnamemateriaal precies is gefilmd en hoe snel het voertuig op dat moment reed. Deze feature is voor een hoop doeleinden nuttig. Zo kunt u na een vakantiereis achteraf precies zien waar die prachtige beelden nou precies opgenomen zijn. Maar wellicht belangrijker voor de meeste automobilisten is het extra bewijsmateriaal dat geleverd wordt met behulp van deze functie.

Loop recording
Deze Dual dashcam is uitgerust met loop recording, de nieuwe beelden zullen het oude opnamemateriaal automatisch overschrijven. Hierdoor hoeft het geheugen tussentijds niet gewist of vervangen te worden als deze vol dreigt te raken.

Ongeluk? De beelden zijn veilig!
Niets is zo vervelend als een ongeval waar u niks aan kunt doen, maar waarvan u geen bewijsmateriaal kunt overleggen om uw onschuld ook daadwerkelijk aan te tonen. Met name bij gebrek aan onafhankelijke ooggetuigen komt het nogal eens voor dat de schuldvraag niet goed beantwoord kan worden. Gelukkig hoeft u zich daar met deze Dual dashcam geen zorgen over te maken. Deze auto camera is uitgerust met een G-sensor, zodat de beelden veilig worden opgeslagen bij een verkeersongeluk. De G-sensor is in staat om een shock van een ongeval te detecteren, waarna de beelden automatisch worden veiliggesteld. Hierdoor kunnen ze niet meer verloren gaan.

Ruim display van 2,7 inch
Deze dashcam is uitgerust met een ruim LCD scherm van maar liefst 2,7 inch, waardoor de gebruiker ter plekke het opnamemateriaal kan terugkijken. Mocht de gebruiker zien dat niet alle schade (goed) gefilmd is, dan kan hij met behulp van de foto functie uit de auto stappen om direct meer visuele bewijslast te vergaren.

Uitbreidbaar tot 32 gigabyte
Middels een externe microSD kaart is het geheugen van de Dashcam dual cam uit te breiden tot maar liefst 32 GB. Hiermee kan urenlang worden opgenomen in hoge definitie. Mocht het geheugenkaartje tijdens een lange reis toch vol raken en wilt u alle beelden bewaren? Dan kunt u binnen enkele seconden het geheugenkaartje verwisselen voor een nieuw kaartje!

Wat zit er in de doos?

  • Dashcam Dual cam
  • Houder met zuignap
  • Auto adapter
  • GPS-logger
  • Engelstalige gebruiksaanwijzing
Naam: Dashcam Dual cam
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: 720 P
Lenshoek: 140 graden voor, 120 graden achter
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Ja, Extern
G-sensor: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: AVI
Uitgangen: Micro SD kaart +USB + GPS
HDMI uitgang: Nee
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam Black Diamond

Dashcam Black Diamond

€79,00 €54,95
Dashcam G8

Dashcam G8

€69,00 €59,00
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »