Dashcam D2000


De D2000 is een sublieme dashcam. Naast de strakke vormgeving is deze dashcam tevens uitgerust met een wijdhoeklens van 148 graden. In combinatie met de hoge definitie beelkwaliteit is alles op de weg haarscherp op te nemen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De D2000 is een sublieme auto camera. Naast de strakke vormgeving is deze dashcam tevens uitgerust met een wijdhoeklens van 148 graden. In combinatie met de hoge definitie beelkwaliteit is alles op de weg haarscherp op te nemen.

Loop recording
Deze auto camera is standaard uitgerust met loop recording. Deze functie zorgt ervoor dat de nieuwe beelden automatisch over de out beelden worden geschreven. Hierdoor is het niet meer nodig om het geheugen te wissen als het vol dreigt te raken.

2,7 inch LCD scherm
Het ruime 2,7 inch LCD scherm maakt het mogelijk de beelden comfortabel en direct terug te bekijken. Ideaal als u zojuist getuige bent geweest van een penibele of juist grappige wegervaring. Tevens is het mogelijk om met de D2000 foto's te maken en deze direct te bekijken.

HDMI en USB2.0 uitgang
De D2000 dashcam is met zowel een HDMI als USB2.0 uitgang uitgerust. Hierdoor kunt u zonder kwaliteitsverlies de beelden in een handomdraai direct op een scherm tonen of binnen enkele minuten overzetten naar uw computer.

Uitgerust met nachtzicht
Alsof dit nog allemaal niet genoeg is, is deze auto camera ook uitgerust met night vision. Hiermee is de gebruiker verzekerd van de scherpste beelden overdag én in het donker. Zo is het mogelijk om ook 's nachts het kenteken van uw voorganger haarscherp uit de beelden af te leiden. Ideaal dus als u veel 's nachts op weg bent.

Automatische aan- en uitschakeling
Met behulp van deze functie hoeft u de dashcam niet handmatig aan te zitten alvorens u gaat rijden. Nadat de D2000 heeft geconstateerd dat het voertuig is gestart zal hij namelijk zelfstandig beginnen met filmen. Andersom geldt ook dat hij zich geheel automatisch zal afsluiten als het voertuig uitgezet wordt.

Parking mode
De D2000 is standaard uitgerust met een parking mode functie. Bij detectie van beweging zal de dashcam automatisch beginnen met opnemen. Deze functie is ideaal als u uw voertuig op een onveilige locatie parkeert. Doordat de dashcam dus tevens als bewakingscamera zal dienen is de kans op visueel bewijsmateriaal bij vernieling of vandalisme levensgroot. Standby tot maar liefst 30 dagen, dus ook voor beveiliging bij langdurig parkeren is de D2000 zeer geschikt.

Inclusief fotofunctie
Aangezien de D2000 is uitgerust met een fotofunctie kunt u eenvoudig foto's schieten als dat nodig mocht zijn. Deze optie is erg handig als u betrokken bent geraakt bij een ongeval en al meteen de schade aan het voertuig in beeld wilt brengen. Met zijn fotofunctie van 5 megapixels zullen de foto's van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Naam: Dashcam D2000
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD 1920x1080 P
Lenshoek: 148 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Nee
G-sensor: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: M-JPEG
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + HDMI+USB
HDMI uitgang: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »