Dashcam C600


De C600 is een compacte kwalitatieve dashcam tegen een zeer voordelige prijs. Full HD 1080P opname, bewegingsdetectie, nachtvisie IR, G-sensor en meer.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De C600 dashcam is een uitstekende keus als u voor een voordelige prijs verzekerd wilt zijn van kwalitatief hoogwaardige beelden. Mocht u betrokken raken bij een ongeval dan zal de C600 auto camera in staat zijn om visueel bewijsmateriaal te verstrekken. Kans op gesteggel over de schuldvraag en de daaruit vloeiende juridische rompslomp wordt zo sterk gereduceerd. En dat voor maar €49.- inclusief verzending.

Full HD resolutie
De C600 dashboard camera kan in 1920 x 1080 pixels opnemen. Deze internationale standaard staat ook wel bekend als Full HD en garandeerd de beste kwaliteit beelden. Mede-weggebruikers, verkeersborden en kentekens zijn scherp van elkaar te onderscheiden. Bij de oudere generatie dashcams was het vrijwel onmogelijk om voor een voordelige prijs in hoge definitie op te nemen, maar door nieuwe technieken is de C600 in staat om haarscherpe beelden te leveren.

Loop recording
Niets zo vervelend als het constant moeten legen van geheugen. Gelukkig zorgt de loop recording functie dat dit niet meer nodig is. Mocht het geheugen vol raken, dan zorgt deze functie er namelijk voor dat de oude beelden worden vervangen door nieuw gefilmde beelden. U hoeft het externe geheugen er niet meer uit te halen, tenzij u het opnamemateriaal wilt afspelen op een ander extern medium.

Automatisch starten met filmen
Zodra u start met rijden zal de C600 starten met opnemen. U hoeft de dashcam dus niet eerst aan te zetten vooraleer u de reis begint. Ook zal de dashcam zichzelf uitschakelen zodra u de rit afsluit. Dankzij deze nuttige feature heeft de gebruiker voor en na de rit geen enkel omkijken naar deze auto camera.

Beveiligde opslag bij ongevallen
De C600 dashcam is voorzien van een ingebouwde G-sensor. Deze G-sensor zal bij registratie van een shock (bijvoorbeeld bij een verkeersongeluk) de beelden veiligstellen. Hierdoor kunnen ze niet door nieuwe beelden overschreven worden en bent u ervan verzekerd dat het bewijsmateriaal niet verloren zal gaan. Helaas komt het nogal eens voor dat de dashcam na een ongeval nog uren door blijft draaien (bijvoorbeeld als de bestuurder naar het ziekenhuis vervoert moet worden), waardoor oude beelden automatisch vervangen zouden worden. Door de G-sensor hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken!

Direct de beelden terugzien
Stelt u zich eens voor, u bent zojuist betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Zeer vervelend, maar gelukkig blijkt de lichamelijke schade mee te vallen. De tegenpartij begint u echter direct de schuld in de schoenen te schuiven. U dacht dat u niets te verwijten viel, maar door de commotie bent u daar niet meer 100% zeker van. Geen zorgen! Met het 1,5 inch LCD scherm kunt u namelijk direct de beelden terugzien en tot een eenduidige conclusie komen. Wel zo fijn bij dit soort vervelende voorvallen.

Wat zit in de doos?

  • Dashcam C600
  • Houder met zuignap
  • USB kabel
  • Auto adapter
  • Engelstalige gebruiksaanwijzing 
Naam: Dashcam C600
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD 1920x1080 P
Lenshoek: 160 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 1,5 inch
GPS: Nee
G-sensor: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: M-JPEG
Uitgangen: Micro SD kaart + USB
HDMI uitgang: Nee
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam G8

Dashcam G8

€69,00 €59,00
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »