GPS tracker auto

Een GPS tracker auto geeft u de mogelijkheid uw voertuig live te volgen en actie te ondernemen als de auto is verdwenen. Met een simpel smsje of het online platform heeft u de auto binnen enkele seconden teruggevonden of kunt u gereden routes terugkijken.

Welke auto GPS tracker is geschikt?
Alle onderstaande auto GPS volgsystemen zijn geschikt voor uw voertuig. Met de inbouwsystemen is het mogelijk een GPS tracker auto aan te sluiten op de accu of interne bedrading. U hoeft het apparaat dan niet meer op te laden en verwijderen is moeilijker voor een kwaadwillende. Is inbouwen te ingewikkeld of niet mogelijk? Dan raden we een GPS auto tracker met een langere accuduur aan, zoals de long lasting GPS tracker of de Smart tracker magneet.


Met of zonder online platform?
Dit hangt af van uw doelstelling, bij veel traceermomenten of live tracking raden we een GPS tracker auto met online platform aan. Zowel de Voertuig live tracker of Inbouw premium tracker zijn zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te sluiten op uw auto. Bij incidentele tracering volstaat een sms tracker, waarmee u de locatie per sms ontvangt. De Long lasting GPS tracker is dan een goede keuze vanwege de accuduur.

Komt u er niet uit?
Neem vrijblijvend contact op met info@vindmijterug.nl en beschrijf uw doelstelling. Wij komen binnen 24 uur (vaak al eerder!) met een passend advies welke auto tracker het meest aansluit op deze doelstelling! 

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media