Dashcam mini 1080P


Klein en compact design met alle functies van een goede dashcam. Makkelijk te plaatsen zonder dat de dashcam in de weg zit.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Compacte dashboard camera met een breed scala aan kwalitatieve kenmerken. De Dashcam mini 1080P is met zijn geringe afmetingen van 70x40x40 mm één van de de kleinste dashcams op de Nederlandse markt. Gelukkig betekent dit niet dat de fabrikant heeft moeten beknibbelen op de kwaliteit. De mini dashboard camera is namelijk voorzien van een aantal hoogwaardige opties.

Opnemen in Full HD
Eén van de meest opzienbarende kenmerken van de mini dashcam is dat hij ondanks zijn grootte en prijs in staat blijkt te zijn om kwalitatieve beelden te schieten. Met een videoresolutie van 1080P (Full HD) is het opnamemateriaal haarscherp te noemen. Ook is hij in staat om in 30 fps (frames per second) te filmen, waardoor de beelden naadloos in elkaar overlopen.

Foto functie & LCD display
De dashcam mini is zeer compact van formaat, toch heeft de producent een manier gevonden om de dashcam uit te rusten met een LCD scherm. Hoewel deze met 1,5 inch aan de kleine kant is, stelt het de gebruiker in staat om het opnamemateriaal al ter plaatse te bekijken. Mocht blijken dat er extra visueel bewijs nodig is, dan kunt u de auto camera in een handomdraai losklikken en met de foto functie plaatjes schieten van bijvoorbeeld de autoschade na een ongeval.

Wideview lens
De lenshoek van 120 graden zorgt dat een groot gedeelte van de openbare weg in beeld zal worden gebracht. Dit verkleint de kans op zogenaamde dode hoeken waarbij niet te zien is wat zich precies heeft voorgevallen.

Automatische registratie van ongevallen
Met behulp van de zogenaamde G-sensor is de mini dashcam in staat om ongevallen direct te registreren en het beeldmateriaal veilig te stellen. Bij de registratie van een shock (bijvoorbeeld bij een ongeluk) zal de G-sensor het opnamemateriaal automatisch beveiligd opslaan, waardoor deze niet overschreven kan worden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het visuele bewijsmateriaal van een verkeersongeluk naderhand ook daadwerkelijk terug te bekijken is.

Extern geheugen
Uiteraard is de mini dashcam ook uit te rusten met de mogelijkheid tot extra geheugen. Middels een microSD geheugenkaart kan het geheugen uitgebreid worden tot 32GB. Dit stelt de dashcam in staat om enkele uren in Full HD op te nemen.

Wat zit in de doos?

  •  Dashcam mini 1080P
  •  Houder met zuignap
  •  Auto adapter
  •  USB kabel
  •  Engelstalige gebruiksaanwijzing
Naam: Dashcam mini 1080P
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD 1920x1080 P
Lenshoek: 120 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 1,5 inch
GPS: Nee
G-sensor: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: M-JPEG
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + HDMI+USB
HDMI uitgang: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Mini GPS tracker

Mini GPS tracker

€69,00 €59,00
Dashcam G8

Dashcam G8

€69,00 €59,00
Dashcam Black Diamond

Dashcam Black Diamond

€79,00 €54,95
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media